86/8/27
4:27 ع
ما آمادگی داریم به همه مسئولین هم گفتیم، الان هم اگه بگن برید با اسرائیل بجنگید آماده ایم، یه سفر هم برای شناسایی رفته ایم، تمام مرزها و جبهه ها شون رو بلدیم.
انشاءالله این آرزوی دیرینه مون که جنگ با کفار اسرائیلی است برآورده شود و خدا قسمتمون کنه تا بتوانیم طبق وعده ای که در قرآن داده شده نابودشان کنیم..........
کجایی حاجی؟...... دعا کن ما پیرو راهتون باشیم.... این آرزو به دل بسیجیان خمینی (س) موند، از خدا بخواهید این نابودی به دست بسیجیان خامنه ای(حفظه الله) حادث شود.
نام بلند مهدی زینالدین درسال 1338 در انبوه زمینیان درخشید و هستی آسمانیاش در خاک تجلی یافت. او در خانوادهای مذهبی و متدین متولد شد. با ورود به مدرسه و آغاز زندگی تازه، مهدی اوقا ت فراغتش را در کتابفروشی پدر میگذراند.
مهدی در دوران تحصیلات متوسطهاش به لحاظ زمنیههایی که داشت با مسائل مذهبی و سیاسی آشنا شد. در مسیر مبارزات سیاسی علیه رژیم پهلوی به دلیل نپذیرفتن شرکت اجباری در حزب رستاخیز از مدرسه اخرا ج شده بود، با تغییر رشته و علیرغم تنگنا و فشار سیاسی تحصیل را ادامه داد و رتبه چهارم را درمیان پذیرفتهشدگان دانشگاه شیراز به دست آورد اما با تبعید پدر به سقز از ادامه تحصیل منصرف شد و به شکل جدیتری فعالیت مبارزاتی را پی گرفت. پدر پس از زمانی کوتاه به اقلید فارس تبعید شد و دور از خانواده مدتی را در آنجا گذراند. با شروع مبارزات مردمی در سال 56 پدر مخفیانه به قم رفت و خانواده را نیز منتقل کرد. از آن پس مهدی به همراه پدر و جمعی دیگر در ساماندهی و پیشبردن انقلاب در شهر قم تلاشهای بسیاری کردند.
با به ثمر رسیدن تلاشهای جمعی و پیروزی انقلاب، مهدی ابتدا به جهاد سازندگی و سپس با تشکیل سپاه پا سداران به این نهاد پیوست و پس از مدتی به عنوان مسؤول اطلاعات و عملیات سپاه پاسداران قم فعالیتهای خود را ادامه داد. این مسؤلیت مقارن با توطئههای پیچیده و پیدرپی ضد انقلاب بود که او با توانایی، خلاقیت و مدیریت بالایی که داشت به بهترین شکل ممکن آنها را از سر گذراند و این مر حله بحرانی فعالیت سیاسی را طی کرد.
هنوز نخستین شعلههای جنگ تحمیلی بر افروخته نشده بود که آقا مهدی با طی دوره آموزش کوتاه مدت نظامی همراه با یک گروه صد نفره عازم جبهههای نبرد شد و نخستین تجربه رویارویی مستقیم با دشمن را پشت سر گذاشت. او در طول دوران حضورش مسئولیت شناسایی یگانهای رزمی، مسئولیت اطلاعات و عملیات قرارگاه نصر، فرماندهی تیپ علی بن ابیطالب (ع)، فرماندهی لشگر خط شکن علی بن ابیطالب (ع) و فرماندهی لشگر 17 علی بن ابیطالب (ع) را بر عهده گرفت. سردار سرلشگر مهدی زینالدین در آبان ماه سال 1363 در حالی که به همراه برادرش مجید (مسئول اطلاعات و عملیات تیپ 2 لشگر علی بن ابیطالب) برای شناسایی منطقه عملیاتی از باختران به سمت سردشت در حال حرکت بود، با ضد انقلاب منطقه درگیر و پس از سالهای طولانی انتظار، کلید باغ شهادت را یافت و مشتاقانه به سرزمینهای ملکوتی آسمان هفتم بال گشود.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
منبع: سایت حماسه
پیام رسان